Levering
Din ordre bliver afsendt senest fire dage efter bestillingen er modtaget.
Skulle der ske en fejl, således at vi ikke kan levere din vare indenfor denne frist, vil du modtage besked om forventet leveringstid via email eller telefon.

Persondatapolitik
De personlige oplysninger du afgiver i forbindelse med en ordre, bliver ikke givet videre til tredjepart.

Sikkerhed
Butikken er SSL-krypteret for maksimal sikkerhed ved betaling og login m.m.

Sådan handler du
For at handle i vores webbutik skal du igennem følgende trin:
1. Find den vare du ønsker
2. Læg den i indkøbskurven
3. Gå til indkøbskurven og udfyld informationerne (ingen oplysninger bliver givet videre)
4. Udfyld betalingsinformationerne
5. Gennemfør betaling
Alle priser er inklusive moms.

Virksomhedsoplysninger
Virksomhedsnavn: Ole Damgaard
CVR-nummer: DK32686710
Fysisk adresse: Porsgrunnsvej 28, 8200 Aarhus N
Emailadresse: ole@damgaardmedia.dk
Telefonnummer: +45 61391555 - men send helst en email og bed om at blive ringet op, hvis du ønsker at komme i telefonisk kontakt.

Fragt
Du kan vælge mellem brevpost eller levering i GLS pakkeshop.

Privatlivspolitik
Ved besøg på damgaardforlag.tictail.com accepterer du følgende cookie- og privatlivspolitik (Senest opdateret den 10/5 2016):

Oversigt
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Ole Damgaard
Porsgrunnsvej 28
8200 Aarhus N
Telefon: +45 61391555
Email: ole@damgaardforlag.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du cookies
Se her.

4. Formål med cookies
Vores cookies har udelukkende teknisk funktionalitet. De sikrer, at vi kan huske dine indstillinger, som for eksempel hvad du har lagt i din indkøbskurv, når du handler i webbutikken.

5. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, eller ved bestilling af varer. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ole Damgaard, skal du rette henvendelse på ole@damgaardforlag.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” øverst på siden.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.